Oftalmologie

Dr. Adrian Burloiu
Luni, Joi
9:00 - 13:00
Marti, Miercuri, Vineri 13:30 - 19:00

Neurologie Pediatrica

Dr. Carmen Burloiu, Luni 15:00 - 18:00

Dr.Madalina Leanca, Joi 15:00 - 18:00

Avem sansa de a participa la un eveniment a carui scop principal este colectarea de fonduri pentru copiii cu scleroza multipla. Acest eveniment este un maraton de inot SWIMATON. Daca doriti sa participati, respectiv sa ajutati cu donatiile dvs., puteti accesa link-ul din dreapta, unde gasiti toate detaliite de care aveti nevoie pentru a face donatii. Va multumim pentru implicarea si generozitatea dumneavoastra in numele acestor copii.

Intre 1.06.2018 și 18.06.2018 nu se fac consultatii. Din data de 19.06.2018 revenim la programul obisnuit.

Copilul meu clipeste foarte des. Ce ar putea sa aiba?

Copii pot clipi mai des , decit este normal, asociind de multe ori grimase, avind si senzatie de prurit, cand au conjunctivite alergice.

Dar de ce au alergii oculare? Fie au un teren alergic , cunoscut sau nu, sau au reactii alergice ale conjunctivei la diversi factori din mediul extern. In cele mai multe cazuri nu se poate stabili cu exactitate factorul alergizant, iar puseele de conjunctivita alergica revin cu caracter sezonier, primavera si toamna.

Aceste forme de conjunctivita se caracterizeaza prin afectarea inegala a ochilor, unul fiind mai mult afectat. Copii nu prezinta secretii conjunctivale purulente, ca in conjunctivitele bacteriene, dar daca se suprainfecteaza secretiile pot sa apara.

Ce ar trebui sa facem sa prevenim aceste conjunctivite?

Multi copii pot prezenta conjunctivite alergice in urmatoarele situatii: dorm cu jucarii de plus, au obiecte textile ( de care nu se despart) pe care le duc peste tot cu ei, au animale domestic in casa sau se joaca cu ele, stau mult in zone cu verdeata, curti cu multe flori.

Cum sa procedez daca copilul meu are conjunctivita?

In mod normal ar trebui sa va adresati unui oftalmolog pentru o corecta evaluare si tratament.

SUS